2011. december 29., csütörtök

Naplo: 2011. december 29.

December 29-en kaptuk fel hatizsakunkat, hogy utunkra induljunk. 12:15-rol ment a Wizz Air gepunk Londonba. A Ferihegy 1 repuloter ilyen nagy bucsuzkodast nem igen latott figyelembe veve az innen indulo repulok celallomasait.



Mondhatni szerencsesen indult az utunk, mert nem volt tele a gep, igy a nagyobb labhelyu exit-nel ulhettunk. Juhhee.Lutonra erkeztunk Londonban, ahonnan busszal, vonattal es metroval atsasszeztunk Heathrowra, ahonnan masnap reggel 6:20-kor indult a gepunk Madridi atszallassal San Joseba. A terv az volt, hogy becheckolunk meg este, feladjuk csomagunat, es igy konnyebben toltjuk a repteren az ejszakat. A becheckolas rendben is volt, de sajnos a csomagot csak reggel lehetett feladni, igy az velunk maradt ejszakara.

Egy kis vacsi utan felterkepeztuk a repteret, hol is lehet "jot" aludni. A nagy meretu csomagok doboza, a nyomi WC castingja utan a valasztas a baby care remekul zarhato szobara esett.

Ez egeszen hajnal 1-ig mukodott, amikor is kitesseketek minket onnan, mondvan mi van, ha ejjel valamelyik anyukanak hirtelen szuksege van ra. Persze ezen kivul volt meg 2, kisgyerek meg persze egyse ejjel a repteren, dehat nem volt mit tenni, el kellett hagyni remek kis helyunket. A biztonsagi or legalabb ajanlott egy masik helyet, ami nem is volt rossz, igy az ejszaka fennmarado reszet a Costa Cafe puha kanapejan toltottuk. comments