2012. augusztus 22., szerda

Napló, 2012. augusztus 22.

Reggel egy örömteli hírre ébredtünk: megjött az sms az acer szervíztől, hogy kész a laptopunk. Hát ennél jobb hírrel nem is kelthettek volna minket, de azért persze még nem mertünk felhőtlenül ugrándozni, volt az már úgy, hogy visszakaptuk a gépünket a szervízből, és lényegében azon kívül, hogy letörölték az összes adatot semmit nem csináltak vele... szóval már hiszem ha látom.
Mindenesetre lelkesen mentünk reggelizni, és közben azt is lefuttattuk, hogy milyen jó hogy tegnap miután pár sör lecsúszott nem neveztünk be egy jó kis ping-pong showra, ahol valószínűleg nem kevés pénztől szabadítottak volna meg minket.
Gyorsan még néhány dolgot megnéztünk a neten a szomszédban lévő netezős helyen (nem tudtuk kivárni, hogy megkapjuk a laptopot :-) ), és közben egy csodás technikai megoldásra figyeltünk fel:


Igen, ez egy nyomtató, és igen azok ott a tintapatronok hozzá.

No de akkor a kis kitérő után irány a hacker plaza, becsületes nevén Fortune Town. Pikpakk megkaptuk a laptopunkat, és a cetlit mellé, hogy kicserélték a vinyót. No végre valami történt. Persze azért check first, mint tudjuk, úgyhogy izzítottuk is a masinát. Gyapáltuk egy fél órát, aztán úgy döntöttünk, hogy jónak tűnik, így tovább álltunk.
A plázában ért minket a déli éhség. Egy olyan kajáldában ettünk, amilyet már Kuala Lumpurban is próbáltunk, ahol egy forró fém lapra pakolják az összetevőket, és neked kell magadnak összekeverni. Azt tudja, hogy mókás és még finom is. Sajnos kép most nincs.
Volt még egy plázás elintézni valónk, a pólóvásárlás, ugyanis néhány darab kicsit elfáradt az utazás során, és feladta. Lehet piacon venni pólót, de próbáltuk, és nagyon rossz volt a minősége. Mivel most pár db póló a ruhatárunk, a kieső elemeket olyannal szerettük volna pótolni, aminek normális anyaga van, és amiben nem izzadunk le két perc alatt mint a ló. Múltkor ki is néztük, hogy a plázában van UniQlo, ami egy kínai márka, hasonlít a H&M-hez, és még akciós pólóik is vannak. Úgy gondoltuk, hogy pont ez való nekünk. Sajnos amikor odaértünk derült ki, hogy Tibinek ez jó is lesz, de nekem nincs akciós póló. Azért nem történt tragédia, pár kör után találtam másik boltot, ahol sikerült nekem is bevásárolnom.
Közben Tibi kinézett nekem egy nagyon kafa helyet, egy kis kávézót, ahol sok-sok fajta chese cake volt. Mondanom se kell, nagyon boldog voltam, be is toltunk egy-egy sütit kávéval.


Már csak egy dolog hiányzott a teljes boldogsághoz, a masszázs. Múltkor nagyon bevált nekünk egy hely az Al-Jazera hotelünk mellett, és nem éreztük, hogy újítanunk kéne, így oda mentünk most is vissza. Hát nem csalódtunk, nagyon király volt.
Felfrissülve mentünk haza és izzítottuk kis gépünket. Első dolgaink között volt, hogy a múltkor abbamaradt Agatha Christie játékunkat letöltsük, és befejezzük a megkezdett nyomozást. Az az igazság, hogy elég hosszú volt, és így kb hajnal fél 4 volt mire megtaláltuk a gyilkost, úgyhogy sajnos nem sok maradt vissza az éjszakából.


comments