2012. szeptember 18., kedd

Naplo, 2012. szeptember 18.


Nem fogjátok elhinni, de korán keltünk :) 7:30-kor már a Lenyűgöző Barlangnál voltunk, és néztük a cseppköveit. Szép, szép, de azért ehhez hasonló Budapesten is van. Nem beszélve arról, hogy nem vagyok a hupizölddel kivilágított cseppkövek odaadó híve.


A kilátás elleben jó volt, és a lógó lábak alakú sziklák is viccesek voltak. Tudjuk gáz, amikor úgy fényképezkedünk, hogy épp tartjuk a kezünkön a templomot, meg döntjük a tornyot, de a talpak mégis ezt hozták ki belőlünk.



Mivel Mike és Susan három napra jöttek, őket áttették egy kisebb hajóra, így a miénk volt az egész bárka és a hét fős legénység. Igazából nagyon nehéz ezt bárhogy is ragozni, de az a lényeg hogy iszonyatosan gyönyörűek voltak a különböző kőformációk. A hajó orrában ülve ámultuk és bámultuk a sziklákat, meg az öbölben zajló életet. Nehéz leírni, így beszéljenek a képek szerintem:











Nem kell nagy fantázia, hogy az ember mindenfélét beleképzeljen a sziklákba. Zsuzsi kedvence a magyar csiga volt, aki egy svájci frankos konstrukcióval kicsit túlvállalta a házépítést.


Hanoiba visszatérve elindultunk, hogy megint vegyünk fel pénzt, majd holnap leírom, hogy miért ilyen fontos ez. Benyomtunk egy banh cuont ismét meg egy levest, aztán még sétáltunk egy kicsit Hanoi utcáin. Hihetetlen, hogy minden alkalommal lehet valami újat találni. Én hiszek az open officeban, azaz, hogy egy teremben legyünk, vagy csak üvegfallal legyenek elválasztva a dolgok a munkahelyen, de pl. az utcára néző látványfogászatnak nem igazán látom a hozadékát. Györfi Andris gimis osztálytársam, aki időközben fogásszá avanzsálta magát jön majd Nepálba, kikérdezem majd milyen előnyei lehetnek annak, hogy az utcán kószálók látják, ahogy a nyálszívó ellenére csulázom le magam :) Plusz innen ugye már csak egy lépés az üvegfalas nőgyógyászat.



A másik kipróbált dolog, a 35 forintos csapolt sör. Ez egy igazán egyszerű business modell, nem kell hozzá más, mint egy hordó sör és nyolc műanyag kisszék. Nem vagyok biztos benne, hogy köál kompatibilis a dolog, és azt sem tudom, hogy hűtik, de remek! A Moszkván simán lehetne egy ilyen.
comments