2012. december 2., vasárnap

Napló, 2012. december 2.


Hú gyerekek a dzsumbi netovábbjában vagyunk, ami mellett az Akácfában simán lehetne enni fagyit az aszfaltról. Már az utolsókat rúgtuk energiával, de egy délelötti sétára még kimentünk a félig muzulmán Ahmedabadban. Itt tényleg nincs turista, szóval nagy látványosságok lettünk. Rögtön pozitív élmény volt  a gyönyörűen faragott mecset, ahova simán beengedték Zsuzsit is, és a srácok a kapuban ismerkedtek, hogy kik vagyunk, mik vagyunk. Nagyon jó volt megint aranyos muszlimokkal beszélni. Most egyébként Gujarat államban vagyunk, ami nem kevésszer volt a muszlimok  és a hinduk ütközőpontja, és most nem valami 17. századi konfliktusról beszélek, hanem 2000+. Gujarat kiskormányzója nagyon szeretne egyébként a következő elnök lenni, majd meglátjuk hogy jön ez össze.
Nem tudok minden részletre kiterjedő beszámolót adni, mit láttunk a piacon, de én olyat még nem nagyon láttam, hogy egy helyen volt a hús, az élő állat és a még meg nem nyúzott hús... Na, mutatok pár képet.




De olyan kulcsmásolót se láttam még sehol, ahol a papper az utcán gugol és egy reszelővel másolja a kuncsaft kulcsát.


Szerencsére nem is volt sok időnk, és az energiánk is elfogyott, így aztán hamar riksába pattantunk és már mentünk is a reptérre, ami viszont pöpec volt. Nem húzom, csavarom, elbúcsúztunk Garyéktől, elrepültünk Goára, fogtunk a reptéren egy taxit, kiadtuk az ukázt, hogy Agonda strand és bevetettük magunkat a Cupid Hotelbe. Huh....


comments