2012. január 18., szerda

Naplo, 2012. januar 18.

Tegnap a blogbejegyzeseink felbemaradtak, es olyan kis irasaink voltak, hogy "HEVEROSZOS KEP".. emmek az az oka, hogy majdnem 6 oran at irtuk a blogot es vegul kiutaltak minket a szamitogepektol... vegul is megertem. Nem gond, ma mindent bepotoltunk, igy jo par bejegyzes frissult alul, meg kijavitottunk par hibat.

Egy jelentos hiresemeny, amirol tegnap nem szamoltunk be, de nagyon fontos szamunkra, hogy akar hiszitek akar nem, vettunk egy lottojegyet, es nyertunk.


Ahogy mar korabban is irtuk, itt mindenki a szerencsejatekban utazik. Vettunk mi is egy lottoszelvenyt egy utcai arustol, es mint kiderult itt naponta van lottosorsolas (no comment)... a nyeremenyunk egy kemeny 1300 Colon, baratok kozt is 650 forint...Allitlag barmelyik bankban felhevetjuk a nyeremenyt... ehhez se fuznek kommentart, ugy nez ki a szerencsejatek teljesen a veraramban van.

A mai nap reggel indultunk busszal az Arenal vulkanhoz. Ez egy most is mukodo vulkan, ami mindig kodben van szinte, de nekunk ma megmutatta magat.

A nap esti reszet azzal toltottuk, hogy pihentunk egy fuggoagyon, a folotte levo fara meg sorra jottek a kulonbozo vendegek: sarga madar, kolibri, barna madar, kistukan. Nagyon vicces volt, hogy az osszes turista a barban volt tolunk 26 meterre, mi meg egy fuggoagyban madarlest tartottunk.
Ez meg a szallasunk:

Holnpap nagy nap lesz, megyunk canopyzni.. stay tuned comments