2012. január 1., vasárnap

Naplo 2012 januar 1

A nap elso resze nem telt tul esemenydusan... nevezetesen kialudtuk, hogy atreputlunk 7 idozonat, nem aludtunk tobb ejszaka rendesen es partyztunk elozo este.
A kulinaris elvezetekben nem dontetlenre allunk: babot/lencset nem edtunk de virslit sikerult fozni, szoval legalabb az ujevi virslivel megvoltunk

Egy ora korul mar kint is voltunk a strandon. Sikerult megerdeklodni a hullamokat, es az arakat a surfhoz. Hat nem ez a vilag legdragabb sportja ha mar itt vagy. Fel napra a berles (ami kb 5 orat jelent) kemeny 6 dollar. Szerintem ez kenterbe veri a sielest. Szoval a mai nap tovabbi reszet surfozess/surf probalkozassal toltottuk, es hat Zsuzsinak sikerult is felallnia a haramadik hullamra. Szerintem ez nagyon durva teljesitmeny.



Este holt faradtan vonszoltuk magunkat vegig a hosszu poros uton, amig nem talaltunk egy pizzeriat, ami elsejen is nyitva volt. Itt mar fel is ismert minket, hogy ja igen, mi lakunk Luise-knal.

Azt hiszem itt is van a legfobb ideje, hogy leirjuk, a hazijainkat. Irma a rendezkedos neni a buszrol egy mikrobiologiai intezetben csinalt adminisztrativ munkat es most ment nyugdijba. Fia Luise pedig buvaroktato. Mindketten San Josebol valok. Luise 14 evesen volt el itt eloszor, es az o szavaival elve addig varosi gondolatai voltak, de amikor eloszor volt surf deszkan, onnantol tudta mar, hogy a viz kozeleben akar lenni. Hat sikerult is neki. Amugy o eleg flegma volt az elejen, kb olyan mint amilyen mi vagyunk a nemet turistakkal, de a vegere megkedvelt minket.

comments