2012. január 24., kedd

Naplo 2012. januar 24.

Ma a tegnapi rumozgatas utorezgeseivel ebredtunk, igy eleg lightosra vettuk ezt a napot. Ucsorogtunk a tengerparton, meg az erkelyen olvasgattunk, logattuk a labunkat, es figyeltuk a szepen komotosan futyoreszve biciklizo helyieket. Ilyen arcbol rendszeresen elhaladt egy-egy az utcan, nagyon mokasak voltak. Este fele mar nem egyenesen mentek a bicajjal, de a futyureszes nem valtozott.



Rajtuk kivul masok is bicikliztek, ugyanis a Lonely ugy irja, hogy menj el Puerto Viejoba, es ott berelj biciklit, azzal pedig biciklizz el Manzanilloba, majd vissza. No hat ezt jo sokan meg is fogadtak, igy igen kevesen szalltak meg ebbena kis faluban (szerencsere), ellenben nehany orara feltuntek ujabb es ujabb biciklis arcok, akik aztan szepen el is tuntek. Jot mosolyogtunk a Lonely hatasan  :-)
Delutan furodtunkegyet a tengerben, meg heveresztunk a parton.
Estere feleledtunk, es nekivagtunk a kis erdonknek, hogy szurkuletben megfigyeljuk az allatokat. Majmokat, madarakat es vilagito bogarakat lattunk. Meg talalkoztunk sok hangyaval, de oket nem lattuk, csak a csipesukbol ereztuk, hogy nem latnak szivesen minket.
Viszaterve a faluba egy ujabb helyen vacsoraztunk, ahol ma reggeliztunk is mar, es nagyon megtetszett. Nagyon jol foztek es olcson. No meg persze kedvesek voltak.



Este mar csak ejtoztunk, mint ahogy napkozben is :-)
comments