2012. március 26., hétfő

Napló, 2012. március 26.


Ma is jót aludtunk, és hasonlóan töltöttük a napot mint tegnap. Azzal a kivétellel, hogy ma már buszjegyet kellett venni. Délutánra hagytuk az intézkedős kört, összekötöttük a kajálással, meg egy kis sétálással. Ma már Tibi nagy örömére kinn volt az utcán ismét a kagylós csóka (tegnap zárva volt), így be is vásárolt különböző szárított kagylófüzérből. De mint utóbb kiderült az első választás volt a tuti, most sikerült egy nem túl ízletes fajtát is beválasztani (olyannyira, hogy egy része a kukában landolt).
Találtunk egy kajáldát, ahol 3 fogásos menüt 2500 pesoért, azaz 1250 Ft-ért adtak. Erre le is csaptunk. A másik verzió az lett volna, hogy boltban veszünk tésztát meg petrezselymet, és fokhagymás petrezselymes tésztát rittyentünk, de ez a terv azon bukott meg, hogy míg nálunk otthon a petrezselymet árulják csokorban, itt ahelyett a koriandert, amit meg én nem igazán kedvelek. De nem is jártunk rosszul, mert finom volt az estebédünk.
Megvettük a buszjegyet is holnap reggel 8:30-as indulással. Már csak annyi volt a dolgunk, hogy holnapra szendvicsnekvalóból bevásároljunk. Bevásároltunk, megcsináltam szendvicseket, összepakoltunk, és ezzel meg is voltunk a mai teendőkkel.
Nagyon jól jött ez a két nap, hogy rendezzük sorainkat, és kicsit ki is pihenjük magunkat. Holnaptól ismét újult erővel megyünk előre :-)
comments