2012. május 13., vasárnap

Naplo, 2012. majus 13.

Mivel vagy holnap, vagy kedden megyunk Epire, ahol nem valoszinu, hogy lesz internet, volt jopar dolog amit neten meg kellett csinalnunk. Pl ausztral vizum regisztraciot, repjegyeket kellett intezni, es elso latogatoinkkal (Tibi Anyukajaval es Zitaval) is jocskan volt mit egyeztetni. No meg persze a bloggal is fel akartunk zarkozni.
Igy mara nem is terveztunk be sok programot a netezesen kivul. Tibi elment 11-12 korul Pangoba szorfozni, de hamar visszatert,mert nagyon nem voltak jo hullamok. Helyette bement uszni a korallok es halak koze. Most en nem mentem vele. En addig szorgalmasan irogattam a blogot, meg suttettem magam a napon. :-)



Tibi nagyon lelkes uszo volt ma, mert delutan is bement meg egy korre. Aztan pedig meg szuleimet is felhivtuk, es kijelentkeztunk, mert egy ideig nem valoszinu, hogy tudunk jelentkezni.
Ugy gondoltuk, ma este ismet teszunk egy probat a kavaval, de most csak a szomszedig mentunk. Errol csak onnan tudtuk, hogy szinten kavabar, mert multkor a csoka aki hazakisert minket mutatta, hogy ez is az. Arrol lehetett megismerni, hogy egy zold lampa egett a bejaratnal.
Ezeken a helyeken egyebkent szinte teljesen sotet van, csak a "pultban" van vilagitas. Pult alatt most itt azt kell erteni, hogy egy egyszemelyes kis bode, ahol kimerik a kavat neked a csoborbe. Itt a pultosnak nem sok gondja lehet a valsztekkal, ugyanis semmi mast nem arulnak, csak kavat.
Multkor meg ovatosak voltunk, egyszer 100 ml-es adagot vallatunk be, de most felbatorodva 2-szer 100-at ittunk meg. Mar nagyon rutinosan nyultunk a horpintes utan a vizert es oblogettunk. Az elso utan leultunk kicsit pihizni, mikozben hallgattuk a mellettunk levo padon ejtozo kavazok krakogasat es kopkodeset. Nagyon idilli kep :-)



A masodik kor utan hazamentunkes bevetettuk magunkat a fuggoagyba. Most se volt durva az erzes, de kellemesen ellazitott ez a kava. Semmi halucinogen hatasa nincs, annyi, hogy eloszor kicsit megdagad a nyelved meg a szad, de utana az is elmulik, es csak egy nyugodt lazasagot erzel.
Mivel azt mondjak az gyakorlott kavazok, hogy nem szabad elotte enni, ezt mi is megfogadtuk, igy mostanra maradt a vacsi fozes. A piacon vett chilibol chilis tesztat foztem. Meg kell hagyni, volt ereje.
Kozben nagy oromunkre skypon sikerult beszelnunk Baranyi Gergoekkel, igy friss hireket kaptunk a kis Barnabasrol, no meg persze roluk is :-)
comments