2012. május 5., szombat

Napló, 2012. május 5.

Tegnap még először úgy volt, hogy ma el kell indulnunk vagy stoppal, vagy busszal Christchurch felé, hogy odaérjünk. Javában kerestük is a buszokat, hogy miként jutunk el, de elég rosszul nézett ki a dolog. Főként azért, mert nagyon drágának tűnt minden buszos megoldás. Ez elég jól mutatja milyen fáradtak voltunk, csak később esett le nekünk, hogy 2 főre írják ki az árakat. No így már mindjárt barátságosabb volt a kép, ráadásul Tibinek jött a fantasztikus ötlete, hogy mi lenne, ha ma nem mennénk sehova, hanem itt maradnánk elintézni az elintéznivalót, és 6-án mennénk Christchurchbe busszal, ami egy 11 órás buszút lesz. Nagyon megtetszett az ötlet, úgyhogy gyorsan megvettük a jegyet 6-ára, és ezzel el is mentünk aludni.
Ma is ennek fényében telt a reggel igencsak nyugisan. Neten kellett néhányat intézkednünk, postára kellett mennünk csomagot feladni, egy mosást kellett beiktatni, bevásárolni, szendvicset gyártani, és kb ennyi volt a feladatunk mára.
Útközben egy remek fish and chipset benyomtunk az egyik bódéban, ami után megnyaltuk mind a 10 ujjunkat. De ez nem volt elég egy 1 literes fagyit is megettünk ketten. Tényleg nagyon finom itt a fagyi :-)
comments